Ausy Belgium

We weten dat de IT-wereld vandaag niet stilstaat. Voor bedrijven en organisaties is het onmogelijk om mee te zijn én te blijven met alle laatste technologieën en trends.

Nochtans is IT cruciaal voor elk bedrijf. Daarom zetten wij alles op alles om elke IT- en digitale uitdaging van organisaties over te nemen én tot een goed einde te brengen. Onze ambitieuze IT-experten zorgen ervoor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun dagdagelijkse werking. Maar liefst 650 IT-consultants gebruiken hun expertise om klanten te helpen binnen verschillende samenwerkingsmodellen. En dat elke dag opnieuw.

Maar da’s nog niet alles. Dankzij opleidingen, seminaries en Tech Talks is ons ambitieus team bovendien ook helemaal mee met nieuwe ontwikkelingen en trends.

Daarnaast bouwen we ook graag een goede band met je uit. Straffe cijfers, grote namen en succesverhalen? Hebben we. Maar waar we écht mee willen uitpakken is onze volledig eigen manier waarop wij ons elke dag inzetten voor onze IT-consultants en klanten.

‘We believe in having fun while doing what we do’, en dat zorgt ervoor dat de communicatie met onze consultants en klanten enthousiast en persoonlijk verloopt. En dat wordt geapprecieerd: wie hier over de vloer komt, onthoudt het leuke sfeertje dat hier hangt.

Gedreven, ervaren en nog eens tof ook: da’s AUSY Belgium!

Event Sponsor level
Platinum